DMIR Research Group

Publikationen in den PoSTS-Projekten

Nachfolgend finden Sie eine Liste der in den jeweiligen Teilprojekten entstandenen Publikationen.

Publikationen in PoSTS II

[ 2017 ] [ 2016 ] [ 2015 ] [ 2014 ]

2017[ nach oben ]

• Learning Semantic Related... - Download
      Learning Semantic Relatedness from Human Feedback Using Relative Relatedness Learning.Niebler, Thomas; Becker, Martin; Pölitz, Christian; Hotho, Andreas (2017).

• MixedTrails: Bayesian hyp... - Download
      MixedTrails: Bayesian hypothesis comparison on heterogeneous sequential data.Becker, Martin; Lemmerich, Florian; Singer, Philipp; Strohmaier, Markus; Hotho, Andreas in Data Mining and Knowledge Discovery (2017).

• Learning Semantic Related... - Download
      Learning Semantic Relatedness From Human Feedback Using Metric Learning.Niebler, Thomas; Becker, Martin; Pölitz, Christian; Hotho, Andreas (2017).

2016[ nach oben ]

• Mining Subgroups with Exc... - Download
      Mining Subgroups with Exceptional Transition Behavior.Lemmerich, Florian; Becker, Martin; Singer, Philipp; Helic, Denis; Hotho, Andreas; Strohmaier, Markus B. Krishnapuram, Shah, M., Smola, A. J., Aggarwal, C., Shen, D., Rastogi, R. (eds.) (2016). 965-974.

• SparkTrails: A MapReduce ... - Download
      SparkTrails: A MapReduce Implementation of HypTrails for Comparing Hypotheses About Human Trails.Becker, Martin; Mewes, Hauke; Hotho, Andreas; Dimitrov, Dimitar; Lemmerich, Florian; Strohmaier, Markus J. Bourdeau, Hendler, J., Nkambou, R., Horrocks, I., Zhao, B. Y. (eds.) (2016). 17-18.

• Extracting Semantics from... - Download
      Extracting Semantics from Random Walks on Wikipedia: Comparing learning and counting methods.Dallmann, Alexander; Niebler, Thomas; Lemmerich, Florian; Hotho, Andreas R. West, Zia, L., Taraborelli, D., Leskovec, J. (eds.) (2016).

• FolkTrails: Interpreting ... - Download
      FolkTrails: Interpreting Navigation Behavior in a Social Tagging System.Niebler, Thomas; Becker, Martin; Zoller, Daniel; Doerfel, Stephan; Hotho, Andreas in CIKM '16 (2016).

• Extracting Semantics from... - Download
      Extracting Semantics from Unconstrained Navigation on Wikipedia.Niebler, Thomas; Schlör, Daniel; Becker, Martin; Hotho, Andreas in KI (2016). 30(2) 163-168.

• What Users Actually do in... - Download
      What Users Actually do in a Social Tagging System: A Study of User Behavior in BibSonomy.Doerfel, Stephan; Zoller, Daniel; Singer, Philipp; Niebler, Thomas; Hotho, Andreas; Strohmaier, Markus in ACM Transactions on the Web (2016). 10(2) 14:1--14:32.

2015[ nach oben ]

• The Role of Structural In... - Download
      The Role of Structural Information for Designing Navigational User Interfaces.Dimitrov, Dimitar; Singer, Philipp; Helic, Denis; Strohmaier, Markus in HT '15 (2015). 59--68.

• VizTrails: An Information... - Download
      VizTrails: An Information Visualization Tool for Exploring Geographic Movement Trajectories.Becker, Martin; Singer, Philipp; Lemmerich, Florian; Hotho, Andreas; Helic, Denis; Strohmaier, Markus in HT '15 (2015). 319--320.

• MicroTrails: Comparing Hy... - Download
      MicroTrails: Comparing Hypotheses About Task Selection on a Crowdsourcing Platform.Becker, Martin; Borchert, Kathrin; Hirth, Matthias; Mewes, Hauke; Hotho, Andreas; Tran-Gia, Phuoc in i-KNOW '15 (2015). 10:1--10:8.

• Photowalking the city: co... - Download
      Photowalking the city: comparing hypotheses about urban photo trails on Flickr.Becker, Martin; Singer, Philipp; Lemmerich, Florian; Hotho, Andreas; Helic, Denis; Strohmaier, Markus (2015).

2014[ nach oben ]

• How Social is Social Tagg... - Download
      How Social is Social Tagging?Doerfel, Stephan; Zoller, Daniel; Singer, Philipp; Niebler, Thomas; Hotho, Andreas; Strohmaier, Markus in WWW 2014 (2014).

• Of course we share! Testi... - Download
      Of course we share! Testing Assumptions about Social Tagging Systems.Doerfel, Stephan; Zoller, Daniel; Singer, Philipp; Niebler, Thomas; Hotho, Andreas; Strohmaier, Markus (2014).

Publikationen in PoSTS

[ 2014 ] [ 2013 ]

2014[ nach oben ]

• Understanding, Leveraging... - Download
      Understanding, Leveraging and Improving Human Navigation on the Web.Singer, Philipp in WWW '14 Companion (2014). 27--32.

• Evolution of Reddit: From... - Download
      Evolution of Reddit: From the Front Page of the Internet to a Self-referential Community?Singer, Philipp; Flöck, Fabian; Meinhart, Clemens; Zeitfogel, Elias; Strohmaier, Markus in WWW '14 Companion (2014). 517--522.

• Semantic stability in soc... - Download
      Semantic stability in social tagging streams.Wagner, Claudia; Singer, Philipp; Strohmaier, Markus; Huberman, Bernardo A (2014). 735--746.

• Folksonomies.Singer, Philipp; Niebler, Thomas; Hotho, Andreas; Strohmaier, Markus in Encyclopedia of Social Network Analysis and Mining (2014). 542--547.

2013[ nach oben ]

• Computing semantic relate... - Download
      Computing semantic relatedness from human navigational paths on Wikipedia.Singer, Philipp; Niebler, Thomas; Strohmaier, Markus; Hotho, Andreas in WWW '13 Companion, ACM (ed.) (2013). 171--172.

• Computing Semantic Relate... - Download
      Computing Semantic Relatedness from Human Navigational Paths: A Case Study on Wikipedia.Singer, Philipp; Niebler, Thomas; Strohmaier, Markus; Hotho, Andreas in International Journal on Semantic Web and Information Systems (IJSWIS) (2013). 9(4) 41--70.

• How Tagging Pragmatics In... - Download
      How Tagging Pragmatics Influence Tag Sense Discovery in Social Annotation Systems.Niebler, Thomas; Singer, Philipp; Benz, Dominik; Körner, Christian; Strohmaier, Markus; Hotho, Andreas in Advances in Information Retrieval, P. Serdyukov, Braslavski, P., Kuznetsov, S. O., Kamps, J., Rüger, S., Agichtein, E., Segalovich, I., Yilmaz, E. (eds.) (2013). (Vol. 7814) 86-97.

Hinweis zum Datenschutz

Hinweis zum Datenschutz